Revista Porta

Projekti i parë që ne patëm mundësi ta mbështesim, ishte revista online, e cila quhet "Porta". Porta udhëhiqet nga Lindita Fetiu Sina, një gazetare nga Prishtina me përvojë të gjatë në mediat e Kosovës. Lindita publikon sukseset e shqiptarëve në diasporë, nga fushat e ndryshme. Me këtë ju tregon bashkatdhetarëve, se vendi i tyre është i interesuar në karrierën e tyre dhe kjo rrit lidhshmërinë me atdhe për ata njerëz që jetojnë në diasporë.
Për më shumë nga Porta, ju lutemi klikoni në linkun e mëposhtëm:

revistaporta.com